Monday, November 10, 2008

Club de lux la Cluj: Bamboo

Azi dimineata am citit ca inaugurarea clubului Bamboo va intarzia cu o saptamana din cauza crizei economice mondiale. Aici e articolul.
Si asta mi-a asigurat o zi frumoasa. Pentru ca e absolut fabuloasa explicatia! Si precizia cu care criza s-a apucat sa afecteze fix clubul asta!

Plus ca mi-a adus aminte ca, in spiritul meu burghez si mic gospodaresc, ajung in fiecare sambata dimineata in piata. Adica fix la locatie, unde se poate vedea lejer evolutia lucrarilor, precum si gradul de lux.
Evolutia lucrarilor... habar n-am cum se leaga cu criza, da' merge, exact ca in orice fel de lucrare in constructii... asa un pic mai incet decat estimeaza proprietarul visator la momentul inaugurarii (de orice fel ar fi ea, inaugurarea).
Gradul de lux: absolut chestionabil, intr-o cladire in care toate detaliile iti urla in fata: ieftin si de proasta calitate. Nu cred ca e posibil ca acolo sa existe un club de lux. Asa cum nu cred ca as putea cumpara o canapea de calitate de pe partea cealalta la etaj, vis-a-vis de branza si alte lactate.

1 comment:

  1. Avertisment neinitiatilor/elor: doresc mult succes doamnelor si domnisoarelor cu tocuri...la urcarea scarilor (de lux :) ) ce duc spre club! (in cazul in care se porneste liftul pina la inaugurare, gradul de risc scade, dar altfel...)

    ReplyDelete